måndag 18 juli 2011

Utställning och semester tripp!!

I fredags så packade Sandra jag och Tette (Simons flickvän) in oss i bilen för en liten helgtripp. Första stoppet var Eksjö där vi skulle hämta Liljeblomman's Yamaha Royalstar "Asta", hon ska flytta hem igen till oss på kenneln. Men kommer att bo hos Simon och Tette tills vidare.

Asta

När vi hämtat henne åkte vi vidare ner mot Eneryda där Maria på kennel Silk n´ Shine bor, Sandra och Tette skulle av där då de skulle tillbringa helgen hemma hos dem (Tack Maria för din gästvänlighet). De skulle åka med henne till utställningen i Tvååker, så på lördagsmorgonen bar det av för dem till utställningsplatsen. Där 90 Cockrar var anmälda, Mimmi gick i Unghundsklass och av 13 st i hennes klass placerade hon sig 3:a med CK vilken lycka. Hon fick följande super kritik : Exelent size of front and body, Exelent top-line, Exelent angulation front and back, Exelent front and ribs, Nice head and neck, Beutiful coat, Nice movement and teperament. Domare för dagen var Zofia Konderla.På utställnings platsen fanns också hennes kullbror Leo, också han gick det bra för och han placerade sig som 2:a med CK i öppenklassen (Grattis till er) Blev lite fotning förstås på syskonen, de är bra lika.Hemma sen hos Maria fotade de både Mimmi och geisha som också var med, fick så fina kort. Det är Maria Lindell som fotat de flesta av dessa kort i bloggen idag.

Mimmi 16 månader


Geisha 4½ månadMen jag släppte ju bara av Sandra och Tette på fredagen, sen åkte jag vidare till min goda vän Petra på Näckrosdammens Kennel i Tyringe. Vi har bara umgåtts hela helgen, inte ett enda kort har vi tagit. Men haft så trevligt ändå, tack för att jag fick komma och hälsa på lite alltid lika trevligt. Nu väntar jag på att hon kommer upp till mig igen. Vi byggde en grind av kompostgaller med , höll på tills 23,30 igår kväll i hällande regn men vad gör det i trevligt sällskap :-) Så idag på morgonen åkte jag upp till Maria igen och hämtade alla där innan vi styrde vår nos mot Norrköping igen, kom hem vid halv fem med trötta hundar och människor. Borta bra men hemma bäst.

1 kommentar:

  1. Nu är den nästan helt färdig grinden!! Ska bara fixa en sak till, mycket stadigare nu!!

    tack för helgen

    SvaraRadera