fredag 2 november 2012

Utställning i Mjölby!

Vi har varit på utställning i Mjölby, med oss hade vi Mimmi, Geisha, Leya och Kiara. Så det var mycket trimmningar bad och fön innan vi kom iväg. På fredagen innan utställningen kom även min goda vän Petra från Näckrosdammens kennel upp till oss med tåg, hon hade tre hundar som också skulle ställas. Så full bil åkte vi mot först Linköping där vi hämtade upp Sohfia med Kiara sen mot Mjölby. Vi var ute i gsd tid då det var 97 anmälda cockrar så vi ville ha bra plats.

Först in i ringen var Leya och Kiara som gick i Valpklass 2, Leya blev tyvärr oplacerad med följande kritik:


För Kiara gick det bättre, hon placerade sig som 3:a med Hp. Så jag blev mycket nöjd och glad, hon fick följande kritik:

 
Med på utställningen var även Kiaras kullbror "Messi" Liljeblomman's Kevin, Sandra hjälpte till att ställa honom och han kom 2:a med Hp av 7 så mycket glada över det med. Han fick kritiken:
 
 
I Geishas klass var det bara 3 så även fast hon tyvärr fick VG så placerade hon sig som 3:a med följande kritik:
 
 
Sist ut då av våra var Mimmi hon gick i en mycket stor öppenklass med 14 tikar, men hon fick exelent men blev oplacerad men vi är nöjda ändå. Hon fick följande kritik:
 
Vi träffade även Marie där som har Kiaras och Messis syster Liljeblomman's Kajsa "Greta" så vi passade på att fota dem tillsammans. Det var inte helt lätt kan jag säga då de bara hoppade ner från trimbordet :-) men ett fint kort blev det i alla fall.
 
 
Kiara, Messi och Greta 7 månader.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar