söndag 5 juni 2011

Utställning i Norrköping!!

Igår var vi på utställning i Norrköping i det varma vädret, men man ska inte klaga hellre varmt än regn. Det blev en lång dag då valpar och Juniorer var i en ring för en domare och de vuxna sen i en annan ring för en annan domare. Man vill ju vara kvar för att se hur det går för alla, men Sandra tog Mimmi och åkte hem sen hämtade mig i stället. Skönt så slapp i alla fall Mimmi vara kvar i värmen.

Vi hade bestämt träff med Marie från kennel Big Green Walley´s som skulle ställa Kitty som är efter våran Elvis, och med Anders och Inga-Britt som har Liljeblomman's Eros Ramazzotti utanför. Sandra skulle ställa dem alla tre, hon är så duktig min Sandra.

Först ut var Kitty hon tyckte detta att gå i ringen var lite otäckt, var ju hennes första utställning så inte så konstigt. Hon placerade sig tvåa i sin klass med jättefin kritik, så tror Marie var nöjd ändå. Sen skulle Eros in han är utställd en gång tidigare men inte officiellt, an skötte sig så bra. Är så fin den killen, och fruktansvärt trevlig. Han fick Exelent och kom sen fyra i konkuransen, jätteskoj.

Sist ut av våra var Mimmi, hon fick också Exelent men blev sen oplacerad. Mev vi är så nöjda ändå hon fick följande kritik: Feminin, bra storlek och helhet fina propotioner, sött feminint huvud, milt utryck, väl ansatta öron, korrekt bett, front i utveckling, bra ben och tassar, normala vinklar, bra benstomme, okey ansatt svans, utmärkt temerament, välskött bra päls, rör sig med bra drive och fin attityd, behöver ännu lite tid, men har en fin ram.

Tyvärr så hade jag ingen kamera med mig men hoppas få lite bilder av Marie och Anders om de fick några bra.

I veckan som varit så har Elvis varit här på trimning också, passade på att ta lite kort på honom då han snart blir 2 år.








I onsdags började Mimmi att löpa med och i fredags började äntligen Penny, som vi har väntat länge på nu. Så henne ska vi para med Elvis om ca 1½ vecka, så om allt går som det ska blir det röda små valpar här i mitten på augusti med leverans i oktober. Vid intresse av dessa valpar kan man kontakta mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar